breadcrumbs_revolution_theme

Повернення/обмін товару здійснюється згідно ст 9 Закону «Про захист прав споживачів».

Ви можете повернути або обміняти товар протягом 14 днів з моменту отримання за умови:

  • Товарного вигляду виробу, без слідів використання і експлуатації;
  • Цілісності оригінальної упаковки зі збереженням всіх ярликів і бірок;
  • Наявності документів, що підтверджують покупку товару (Видаткова накладна);
  • Правильно заповнених Документів на повернення (Накладну на повернення товару з Заявою). *

ПРОЦЕДУРА ПОВЕРНЕННЯ

  1. Переконайтеся, що товар, що повертається відповідає умовам повернення/обміну;
  2. Заповніть і підпишіть документи на повернення українською мовою, розбірливим почерком. *
  3. Надішліть товар разом з Документами на повернення, за адресою відправника. Адреса вказана в товарно-транспортної накладної, яку Вам видавали при отриманні;
  4. Повернення грошових коштів здійснюється протягом 5 робочих днів, з моменту отримання товару, який підлягає поверненню;
  5. Повернення/обмін здійснюється за рахунок покупця.


Порядок повернення товару

5.1. Повернення товару в Інтернет-магазин можливий в разі якщо збережено: його товарний вигляд, споживчі властивості, оригінальна фабрична упаковка, ярлики. Товар, який має сліди використання - поверненню не підлягає (сліди використання - будь-які зміни в товарі, що свідчать про його експлуатацію за призначенням).

5.2. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару, при умові повної сплати відправки товару Продавцю від Покупця.

5.4 Звертаємо Вашу увагу, товари куплені за акційними цінами можуть мати свої спеціальні умови повернення, які вказані в самих умовах акцій.

5.5 Повернення Товару неналежної якості:

5.5.1. Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який має явний дефект виробничого характеру. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявленого на Сайті опису не є ознакою неналежної якості.

5.5.2. Зовнішній вигляд Товару, а також комплектність усього Замовлення повинні бути перевірені Одержувачем в момент отримання Товару. Якщо товар рекламаційний, для його повернення слід ознайомитися з розділом врегулювання рекламаційних випадків.

5.5.3. При отриманні Товару Покупець ставить свій підпис в квитанції про оплату. Після отримання Замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються. Сторони погодили, що в разі недотримання обов'язкових вимог зазначеної процедури, розуміється отримання Покупцем Товару в належному стані - без будь-яких механічних пошкоджень і в повній комплектності.

5.5.4. Вимоги про повернення сплаченої за товар грошової суми підлягають задоволенню протягом 14 днів з дня пред'явлення відповідної вимоги.

5.6 Повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару на банківську карту Покупця в термін до 30 календарних днів.

5.7 Кошти повертаються Покупцеві після отримання повернутого Товару, обробки Продавцем належним чином заповненої Покупцем накладної на повернення товару та підтвердження наявності підстав для повернення.


КОШТИ ЗА ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ ВИ МОЖЕТЕ ОТРИМАТИ:

  • На банківську картку, якщо Ви оплатили товар.

У разі втрати або пошкодження Документів на повернення,

зв'яжіться з менеджером інтернет-магазину для отримання дубліката Документів на повернення,

за номерами: +38 095 568 24 44 або +38 063 257 50 36

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ НАДСИЛАТИ ЗА АДРЕСОЮ:


ФОП Космірак Андрій Володимирович

с. Вовчинець Відділення Нової Пошти №1

вул, Василя Симоненка 45

тел. 063 257 50 36

Повернення товару ви можете заказать скориставшись посиланням.